Skip to main content Skip to footer

Aanbod

Relatie en familie

Het kan zomaar gebeuren: een verbroken huwelijk of relatie, een plotseling overlijden door ziekte of een ongeluk. Situaties waar u geen grip op heeft, maar die wel effect hebben op uw huis, familie of de zorg die u geboden wordt. In de toekomst kijken kan niet, het vastleggen van wensen en afspraken wel. Door dit nu goed te regelen wint u gemoedsrust. 

Registergoed

Een woning splitsen om er twee van te maken, een executieverkoop, het tekenen van een hypotheek, de aankoop van nieuwbouwwoning of een vakantiehuis: ERA Notarissen is de onpartijdige spil in het proces waarin levensfases, dromen en ambities juridisch worden vastgelegd.

Onderneming en bedrijf

Wat gebeurt er met uw bedrijf als u onverhoopt wegvalt? Draait het door of is het stuurloos? Wilt u een bedrijf overnemen of het juist overdragen aan een familielid? Past de huidige bedrijfsvorm wel bij uw onderneming? Door het inwinnen van juridisch advies en begeleiding bent u voorbereid op alles wat komen gaat.

Maatwerk

Elke situatie is anders. Immers, de omstandigheden verschillen per persoon. Denk aan familie-samenstellingen, constructies van een bedrijf of huwelijks- dan wel partnerschapsvoorwaarden. ERA Notarissen levert dan ook maatwerk. Omdat elke situatie maatwerk is, werkt ERA Notarissen niet met vaste tarieven. Wij overleggen bij het eerste contact een vanaf prijs, die in een gerichte prijsopgave wordt omgezet zo gauw duidelijk is wat onze werkzaamheden zullen zijn.