Skip to main content Skip to footer

Team

ERA Notarissen bestaat uit Shinta de Haan en Madleen Kulhan, de enige vrouwelijke notarissen in Leeuwarden. Ze delen dezelfde studie, een langdurige vriendschap en samenwerking in het vak. Samen met een team van vaste medewerkers geven zij richting aan hun visie: een persoonlijke benadering bij een formele aangelegenheid. Het team van medewerkers wordt aangevuld met vaste oproepkrachten en stagiaires.

Rust en rechtszekerheid: daar staat ERA Notarissen voor. Of het nu gaat om een huisoverdracht, huwelijkse voorwaarden, een testament, het opzetten van een BV of echtscheidingspapieren: wij zorgen voor de juiste juridische vertaling van uw wensen. Dit doen wij met aandacht en respect voor uw verhaal. Na een bezoek aan ERA Notarissen weet u exact wat u heeft getekend en gaat u naar huis met het beste resultaat.

Alles op het gebied van Familierecht, Registergoed (Onroerend Goed) en Ondernemingsrecht kunt u bij ons regelen. Ook voor Estate Planning, een samenspel tussen onder meer voormelde rechtsgebieden kunt u bij ons terecht. Meer over onze werkwijze leest u hier.

Madleen Kulhan

Notaris

Shinta de Haan

Notaris

Ynskje Hoekstra

Kandidaat notaris

Ypie Posthuma

Notarisklerk onroerend goed

Tineke Bosma

Notarisklerk onroerend goed

Maaike Adema

Notarieel medewerker nalatenschappen

Elja van Rozen

Receptioniste/secretaresse


Ons kantoor maakt deel uit van het samenwerkingsverband FIDES, bestaande uit de notarissen de Boer in Heerenveen, Smink in Sneek, de Vries in Drachten en Bos in Grou.

Dit samenwerkingsverband bestaat inmiddels 30 jaar. Voor u betekent dit dat een klein kantoor een grote capaciteit heeft. Op de website Fidesnotarissen.nl vindt u meer informatie.