Skip to main content Skip to footer

Werkwijze

Werkwijze

 

1. Vrijblijvend gesprek
Denkt u van onze dienstverlening gebruik te willen maken? Dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek. Dit gesprek is vooral informerend van aard. We maken onderscheid in het rechtsgebied en bespreken uw situatie. Vervolgens vertellen wij hoe wij ter werk gaan, wat u van ons kunt verwachten en wat kosten kunnen zijn. De onderwerpen die ter tafel komen, kunnen gevoelig liggen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen. Dit gesprek kan daarbij helpen.

2. Concept
Als u besluit ERA Notarissen in te schakelen, dan gaan we voor u aan het werk. We stellen in een tweede gesprek vast wat het beste bij u past. Afhankelijk van hoe complex de situatie is, wachten we op aanvullende informatie of gaan we aan de slag met het opstellen van een concept. Dit concept krijg u thuisgestuurd, samen met een begeleidende brief. U kunt dit thuis rustig doorlezen. Eventueel kunt u nog wijzigingen doorgeven of vragen stellen.

3. Het ondertekenen
Als de wijzigingen zijn doorgevoerd en het concept is goedgekeurd, kunt u op kantoor langskomen om te tekenen. Gezamenlijk lopen we de akte nog een keer door. Daarna vindt het tekenmoment plaats en is de akte rechtsgeldig.

4. Wij komen ook bij mensen thuis
Voor sommige mensen is het fysiek niet mogelijk om ons kantoor in Leeuwarden te bezoeken of spelen er andere redenen waardoor het lastig is om de reis te maken. Om klanten toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, komen we bij u thuis. Op deze manier kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving uw verhaal vertellen.