Skip to main content Skip to footer

Notariskantoor Postma wordt ERA Notarissen

Het notariskantoor aan de Verlengde Schrans in Leeuwarden zal per september 2022 verder gaan onder de naam ERA Notarissen. De diensten van het kantoor blijven gelijk. Wel krijgt het kantoor een nieuwe naam en uitstraling.

Notariskantoor Postma is ruim 30 jaar geleden gestart in Leeuwarden. Het allround notariskantoor, waar ruim 35.000 aktes zijn gepasseerd, wordt sinds 2021 officieel bestuurd door Shinta de Haan en Madleen Kulhan, de enige vrouwelijke notarissen in de stad Leeuwarden. De naamsverandering is een logische stap na de overname in 2021.

ERA
De nieuwe naam van het notariskantoor betekent volgens de Van Dale: tijdperk. Een tijdperk staat voor een periode van kenmerkende ontwikkelingen of gebeurtenissen. Een periode waarin een notaris mensen als vertrouwenspersoon en adviseur bij kan staan.

Effectief designbureau Kr8werk heeft de ontwikkeling van de naam, het logo, de huisstijl en website voor haar rekening genomen.

Rust en rechtszekerheid
ERA Notarissen onderscheidt zich door een persoonlijke benadering bij een formele aangelegenheid. De notarissen kunnen aktes in meerdere talen passeren. Kulhan, Oostenrijks van geboorte, kan aktes in het Duits passeren. Voor De Haan geldt dat voor Friestalige aktes. ERA Notarissen is gespecialiseerd in familierecht, registergoed en ondernemingsrecht. Ook estate planning, een samenspel van de verschillende rechtsgebieden, behoort tot hun dienstverlening.

Samenwerkingsverband
Het kantoor blijft deel uitmaken van het samenwerkingsverband FIDES, bestaande uit de notarissen de Boer in Heerenveen, Smink in Sneek, de Vries in Drachten en Bos in Grou.